Pietūs ir vakarienėSveikuoliški receptai be cukraus ir gliuteno

Moliūgų sriuba su grybais

Moliūgas yra puikus beta-karoteno šaltinis, kuris yra svarbus antioksidantas ir organizme virsta vitaminui A. Vitaminas A reikalingas geram regėjimui, būtinas odos ir gleivinės sveikatai. Moliūgai yra ne tik skani, bet ir labai naudinga daržovė. Baravykai, džiovinti ar šaldyti, yra vitamino K šaltinis, kuris gali sumažinti osteoporozės riziką ir prisidėti prie ligos prevencijos.

Skaityti visą →

Greita vakarienė

Šiame patiekale suderinami žuvies ir tuno baltymai, lęšių ir salotų skaidulinės medžiagos, o tai sudarydo subalansuotą ir maistingą vakarienės kombinaciją. Pridėtas tahini padažas praturtina patiekalą Rytų virtuvės skoniu. Įvairių ingredientų derinys suteikia platų skonių spektrą: nuo švelnaus tuno iki gaivaus agurko ir aromatingų prieskoninių žolelių.

Skaityti visą →

Matjes silkė su saldžiomis bulvėmis

Super greitas ir maistingas tradicinis, bet paįvairintas Nyderlandų patiekalas. Matjes – tai ypatingu būdu brandinama silkė, kurios skonis yra švelnus ir šiek tiek saldokas. Matjes silkė dažnai patiekiama su svogūnais, agurkais arba ruginės duonos gabaliukais. Šią silkutę nebereikia niekaip apdoroti, o tik šalia suderinti mėgstamus ingredientus.

Skaityti visą →

Tofu sūrio vafliukai. Tinka keto

Tofu sūrio vafliukai pasižymi augalinių baltymu gausa, tinka mažai angliavandenių turinčiai mitybai. Tofu yra universalus ir sveikas produktas, tinkantis visoms amžiaus grupėms! „Tofu silk“ tai ypač minkšta ir švelni tofu rūšis, dažnai naudojama gaminti sriubas, desertus ir kitus patiekalus, kuriems reikia švelnios konsistencijos.

Skaityti visą →

1 2 3